+36 20 918 0194 lorincz.tibor@kobo2000.hu

Ipari gépek, gépsorok és technológiák telepítése, áttelepítése

Géptelepítés, gépsorok telepítése

A Kobo 2000 csapata nem csak a helyszínre szállítja az újonnan beszerzett ipari vagy nehéz gépet, illetve gépsorokat, hanem a szállítás, gépmozgatás zökkenőmentes lebonyolítása után a gépet, gépsort telepíti a kívánt helyre, és üzembe helyezi.

A géptelepítés nagyfokú precizitást és megfelelő szakértelmet követel meg. Egy gép vagy gépsor telepítése során szakképzett és tapasztalt csapatunk a legkisebb részletekig szakszerűen képes elvégezni a feladatot.

Gépek, technológiák áttelepítése

Ha egy gép akár üzemen belül átmozgatásra kerül, akár egy másik helyre szállítják, költöztetik, ugyanúgy az új helyén is telepíteni kell. Gépmozgatás és gépszállítás szolgáltatásunk kiegészítéseként vállaljuk ezen géptelepítési és áttelepítési munkálatok megbízható és pontos, szakszerű elvégzését.

Géptelepítés, technológia telepítése országszerte

Csapatunk bármilyen típusú gép, gépsor, technológia telepítésére képes

Hogyan dolgozunk?

Előzetes felmérés során felmérjük a gépek, gépsorok, termelői üzemek gépeinek, technológiáinak adottságait. Az üzemi terület adottságait figyelembe véve választjuk ki a géptelepítéshez szükséges gépeket és eszközöket.

A Kobo 2000 eszközparkja minden igényt kielégít, amely ipari, üzemi, illetve nehéz gépek, ipari technológiák telepítéséhez, áttelepítéséhez szükséges.

Gépparkunk az alábbi eszközökkel, munkagépekkel rendelkezik, amelyekkel a géptelepítés zökkenőmentes tud lenni:

  • darus autó
  • emelőgép
  • emelővillás targonca
  • hidraulikus emelő
  • kosaras emelő
  • magas emelésű targonca
  • mobildaru

Miért a Kobo 2000-t válassza géptelepítés, üzemi technológia telepítés, áttelepítés lebonyolításához?

A géptelepítés nagyfokú precizitást, pontos és szakszerű munkavégzést igényel. Gépek telepítésekor összehangolt, pontos csapatmunkára van szükség, hogy minden apróság, legapróbb alkatrész a megfelelő helyen legyen, minden beállítás pontos legyen. 

A Kobo 2000 csapata 25 éve foglalkozik gépmozgatás és gépszállítás mellett gépek és technológiák, gépsorok telepítésével. Ezalatt az idő alatt minden kihívásnak eleget tudtunk tenni, amelyet a nehéz gépek, illetve ipari és üzemi gépek, technológiák telepítése, áthelyezése elénk állított.
Géptelepítéseink során még nem történt semmilyen baleset, nem okoztunk megrendelőinknek kárt. Ezt bizonyítja, hogy korábbi megrendelőink többsége rendszeresen minket hív, ha gépek, technológiák telepítéséről, áttelepítéséről van szó.

Kérjen akár azonnal ajánlatot tőlünk! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

További szolgáltatásaink