+36 20 918 0194 lorincz.tibor@kobo2000.hu

Ipari gépek, gépsorok szállítása, költöztetése, leselejtezett gépek elszállítása

Ipari gépszállítás, nehézgép szállítás, gépsorok szállítása

Cégünk egyik fő tevékenysége a gépszállítás. Vállaljuk ipari gépek, nehéz gépek, gyártósorok, mezőgazdasági gépek szállítását országszerte bárhonnan bárhova. Legyen szó újonnan beszerzett gépek az üzembe való szállításáról, vagy már meglévő gépek átszállításáról, költöztetéséről.
Csapatunk 25 éves tapasztalattal rendelkezik, bármilyen „nehéz” feladatot megoldunk. Megbízhatóságunk ismérve, hogy ügyfeleink többsége több éve visszatérő partnerünk.

Termelő üzemek, gépsorok, nehéz gépek komplett költöztetése

Üzeme kinőtte a jelenlegi csarnokot? Vállalkozását áthelyezi az ország másik pontjára? A Kobo csapata megoldja a gépek költöztetését. Bízza ránk a teljes folyamatot! A gépek csomagolásától, a konténerbe helyezésen át. a gépek szállításán túl, az új helyszínen telepítjük a gépeket az új helyükre.

Túlméretes rakományok szállítása

Gondja van túlméretes gépeinek elszállításával? Vállaljuk túlméretes gépek, rakományok szállítását a felkészítéstől a lebonyolításig.

Gépselejtezés – Leselejtezett, kiszolgált gépek, gépsorok bontása, elszállítása

A technológiák állandó fejlődése megköveteli, hogy a gyártásban használt gépek is fejlődjenek. Új gépet vásárolt? A régit már nem tudja használni? A Kobo 2000 csapata elszállítja a leselejtezett ipari gépeket, gépsorokat.

Hogyan dolgozunk?

Előzetes felmérés során felmérjük a gépek, gépsorok, termelői üzemek gépeinek méretét, súlyát, adottságait. Fontos még az üzemi terület adottságait figyelembe venni, mert ez nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök és járművek szükségesek a gépszállításhoz.

A Kobo 2000 eszközparkja minden igényt kielégít, ha gépszállításról van szó.

Gépparkunk az alábbi eszközökkel, munkagépekkel és járművekkel rendelkezik:

  • darus autó
  • emelőgép
  • emelővillás targonca
  • gépszállító tréler
  • 20 és 10 tonnás hidraulikus emelő és rakodó
  • kosaras emelő
  • magasemelésű targonca
  • mobildaru
  • talajstabilizátor
  • görgős zsámolyok

Gépszállítás, gépköltöztetés országszerte

Gépparkunkkal bármilyen méretű és súlyú gép szállítására képesek vagyunk

Miért a Kobo 2000-t válassza gépszállítás és gépköltöztetés esetén?

A gépek szállítása nagy körültekintést igényel. Magasfokú szakértelem és precizitás szükséges ahhoz, hogy a gépek szállítás vagy költöztetés közben ne sérüljenek vagy hibásodjanak meg. Egy rosszul megtervezett emelés, egy nem megfelelő rögzítés milliós károkat okozhat.

A Kobo 2000 csapata 25 éve foglalkozik gépszállítással és költöztetésével. Ezen évek alatt minden kihívásnak eleget tudtunk tenni, amelyet a nehéz gépek illetve ipari gépek szállítása állított elénk. Gépszállításaink során még nem történt semmilyen baleset, nem okoztunk megrendelőinknek kárt. Ezt bizonyítja, hogy megrendelőink többsége rendszeres minket hív, ha gépek szállításáról vagy költöztetéséről van szó.

Kérjen akár azonnal ajánlatot tőlünk! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

További szolgáltatásaink