Ajánlatkérés

Gépselejtezés – Leselejtezett, kiszolgált gépek, gépsorok bontása, elszállítása

A technológiák állandó fejlődése megköveteli, hogy a gyártásban használt gépek is fejlődjenek. Új gépet vásárolt? A régit már nem tudja használni? A Kobo 2000 csapata elszállítja a leselejtezett ipari gépeket, gépsorokat.

Felelősségbiztosítás

Megbízóink biztonságát nem csak a sok éves szakmai tapasztalat, hanem mindenre kiterjedő szakmai felelősségbiztosításunk is garantálja.

Több 100 elégedett ügyfél

Visszatérő megbízóink magas száma mutatja az elvégzett munkáink megbízhatóságát, szakértelmét.

25 év tapasztalat

Immáron 25. éve végezzük partnereink megelégedésére ipari gépek, gépsorok, nehéz és túlméretes tárgyak mozgatását, szállítását, telepítését.

Hogyan dolgozunk?

kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egy előzetes felmérés keretein belül felmérjük a rakományok, gépek, gépsorok, termelői üzemek gépeinek méretét, súlyát, adottságait.

Fontos még az üzemi terület adottságait figyelembe venni, mert ez nagyban befolyásolja, hogy milyen eszközök és járművek szükségesek a gépszállításhoz.

Miért a Kobo 2000-t válassza gépek, gyárak, gyártósorok és ipari silók telepítése esetén?

A gépek szállítása nagy körültekintést igényel. Magas fokú szakértelem és precizitás szükséges ahhoz, hogy a szállítás vagy költöztetés közben ne sérüljenek vagy hibásodjanak meg. Egy rosszul megtervezett emelés, egy nem megfelelő rögzítés milliós károkat okozhat.

Kobo 2000 csapata 25 éve foglalkozik gépek szállításával és költöztetésével. Ezen évek alatt minden kihívásnak eleget tudtunk tenni, amelyet a nehéz gépek illetve ipari gépek szállítása állított elénk. Munkánk során még nem történt semmilyen baleset, nem okoztunk megrendelőinknek kárt. Ezt bizonyítja, hogy megrendelőink többsége rendszeres minket hív, ha gépek szállításáról vagy költöztetéséről van szó.

Gépparkunkkal bármilyen méretű és súlyú gép szállítására képesek vagyunk!

Kérjen ingyenes árajánlatot még ma!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ebben a formátumban: 0612345678