+36 20 918 0194 lorincz.tibor@kobo2000.hu

Gépek, gépsorok mozgatása üzemen belül Technológiák átmozgatása

Gépek, gépsorok mozgatása üzemen belül

Átalakult az üzem felépítése?
Bővítették a csarnokot, gyárat?
Új gép érkezett a régi helyére, de a régit még nem fogják leselejtezni?

Ilyen esetekben gépmozgatás szolgáltatásunkkal ezeket a feladatokat szakszerűen és megbízhatóan végezzük el az Ön számára. Emelőeszközeink, munkagépeink alkalmasak üzemi területen belül, szűkebb helyeken is biztonságosan dolgozni.

Olvassa el beszámolónkat az egyik legnagyobb gépmozgatásunkról!

Technológiák áthelyezése, gépsorok mozgatása üzemen belül

Nemcsak egy-egy önállló gép mozgatására, áthelyezésére specializálódtunk, hanem komplett gépsorok, technológiák áthelyezését is ránk bízhatja. Megbízható, precíz és tapasztalt szakembereinkkel nem csak mozgatjuk a gépeket, hanem telepítjük is, újra üzembe állítjuk őket.

Hogyan dolgozunk?

Előzetes felmérés során felmérjük a gépek, gépsorok, termelői üzemek gépeinek, technológiáinak méretét, súlyát, adottságait. Az üzemi terület adottságait figyelembe véve választjuk ki a gépmozgatáshoz szükséges gépeket és eszközöket.

A Kobo 2000 eszközparkja minden igényt kielégít, amely ipari, üzemi, illetve nehéz gépek üzemen belüli mozgatásához szükséges.

Gépparkunk az alábbi eszközökkel, munkagépekkel és járművekkel rendelkezik:

  • darus autó
  • emelőgép
  • emelővillás targonca
  • hidraulikus emelő
  • kosaras emelő
  • magas emelésű targonca
  • mobildaru

Gépmozgatás, gépsorok és technológiák áthelyezése
bárhol az országban

Gépparkunkkal bármilyen méretű és súlyú gép ill. gépsor mozgatására képesek vagyunk

Miért a Kobo 2000-t válassza gépeinek mozgatásához?

A gépmozgatás nagy körültekintést igényel. Magasfokú szakértelem és precizitás szükséges ahhoz, hogy a gépek áthelyezés, gépmozgatás közben meg ne sérüljenek, nehogy meghibásodjanak. Egy rosszul megtervezett emelés, egy nem megfelelő rögzítés milliós károkat okozhat.

A Kobo 2000 csapata 25 éve foglalkozik gépek mozgatásával, szállításával és költöztetésével. Ezen évek alatt minden kihívásnak eleget tudtunk tenni, amelyet a nehéz gépek, illetve ipari gépek mozgatása, áthelyezése állított elénk. Gépmozgatásaink során még nem történt semmilyen baleset, nem okoztunk megrendelőinknek kárt. Ezt bizonyítja, hogy korábbi megrendelőink többsége rendszeresen minket keres, ha gépek mozgatásáról, áthelyezéséről, illetve szállításáról vagy költöztetéséről van szó.

Kérjen akár azonnal ajánlatot tőlünk! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

További szolgáltatásaink