+36 20 918 0194 lorincz.tibor@kobo2000.hu

Ipari gépek gépsorok rendszeres felülvizsgálata, javítása

Időszakos és rendszeres gépkarbantartás

géptelepítés után sem hagyjuk magára! A Kobo 2000 csapata vállalja, partnereink segítségével időszakos és rendszeres gépkarbantartási feladatok elvégzését. Így a Kobo 2000 teljeskörű szolgáltatás-csomagjával minden téren ki tudja szolgálni ügyfelei igényeit, hogy ipari, üzemi gépei, gépsorai kifogástalanul működjenek.

A gépek hibátlan, fennakadásmentes működése létfontosságú egy vállalkozás, üzem jó működéséhez. Fontos, hogy a gépek mindig megfelelő, jó állapotban legyenek, és ne gyártsanak selejtes terméket. Ha egy gépsor vagy gép meghibásodik, le kell álljon a gyártás, amely komoly kiesésekhez vezethet. Ezért elengedhetetlen a gépek rendszeres karbantartása, így biztosítva, hogy a gépek mindig kifogástalanul működjenek.

Az ipari, üzemi és nehéz gépek karbantartásához elengedhetetlen a szaktudás. Ismerni kell a különböző gépek felépítését, működési elvét, a technológiákat. Ezért nagyon fontos ezt a feladatot igazi szakemberre bízni!

A Kobo 2000 csapata ilyen szakemberekből áll. Ön is válasszon minket bizalommal!

Ipari gépek javítása

Minden üzem életében előfordul, hogy egy gép, gépsor meghibásodik. Egy gép meghibásodása egy egész gépsor, gyártási szakasz leállásához vezethet, amely időben és pénzben nagy veszteséget jelent egy vállalkozás számára.

Egy meghibásodott nehéz gép, ipari gép javítása nagyon speciális feladat, amely speciális szakértelmet igényel. Ezért nagyon fontos ezt a megfelelő szakemberre, csapatra bízni. A Kobo 2000 egy ilyen csapat.

Hívjon minket bizalommal, ha gépei javításra szorulnak!

Hogyan történik a gépkarbantartás?

Nagy előnyt tud jelenteni számunkra, ha a szóban forgó gépet már a Kobo 2000 csapata telepítette jelenlegi helyére. Így már előnnyel indulhat a folyamat.

Amennyiben a géptelepítést nem mi végeztük, akkor a gép pontos adatai és adottságai, dokumentációi alapján tudjuk meghatározni a gépkarbantartási feladatokat. A gépek igénybevételéhez mérten pedig meg tudjuk határozni, hogy milyen gyakran van szükség az adott üzemben gépkarbantartásra.

Csapatunk az előre meghatározott időben, az üzemben, a helyszínen elvégzi a gépek karbantartását, illetve javaslatokat tesz esetlegesen szükséges fejlesztésekre, javításokra.

Gépkarbantartás országszerte

Szakképzett csapatunkkal bármilyen ipari gép, nehéz gép karbantartására, javítására képesek vagyunk.

Miért a Kobo 2000-t válassza ipari, üzemi gépeinek karbantartására?

A szakszerű és megfelelő gépkarbantartás széleskörű szaktudást igényel. Ismerni kell a különböző ipari, üzemi és nehéz gépek felépítését, működését, technológiáját.

A Kobo 2000 csapata 25 éve foglalkozik ipari gépekkel, legyen szó gépmozgatásról, gépszállításról vagy gépkarbantartásról. Ezalatt az idő alatt annyi tapasztalatra tettünk szert, amely birtokában megfelelően és precízen tudjuk elvégezni a gépek karbantartását. Így biztosítjuk ügyfeleinknek, gépei megbízható működését.

A Kobo 2000 csapata megbízhatóságának és szakszerűségének legjobb bizonyítéka, hogy korábbi megrendelőink többsége rendszeresen minket hív, ha gépek, technológiák szállításáról, mozgatásáról, telepítéséről, karbantartásáról van szó.

Kérjen akár azonnal ajánlatot tőlünk! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

További szolgáltatásaink